Programok

Tanítási módszereink

IMG_20200817_095433.jpg
Starfish Icon
Starfish Icon

Módszerünk

Programunk egy játékterápiás, coaching szemléletű módszeren alapul, ahol különböző, részben saját fejlesztésű kreatív fejlesztő játékokkal fogunk dolgozni. Fontosnak tartjuk a mozgás-beszéd-értelmi fejlesztésen kívül a gyermekek érzelmi fejlődését, reális önismeretét, és pozitív világképét.

Segítünk a kudarcélményeket sikerélménnyé alakítani. Játékaink közben nem azt fogja megtudni a gyermek, hogy mit nem tud, hanem azt, amit már tud, amire építhet, amiben megerősödhet. 

Pencils Icon

Kézműveskedés

Minden gyermek szeret kézműveskedni. Közben fejleszti kreativitását, logikáját, megismer különböző technikákat. Nálunk a gyermekeknek lehetősége lesz a színezés, gyöngyfűzés mellett többek között nemezelni, bőrözni, különböző rajz-és festéstechnikákat, szobrászkodást is kipróbálni. Közben szakembereinkkel észrevétlen fejlesztjük a gyermekek finommotorikáját, vonalvezetését, szem-és kéz koordinációját, taktilis érzékelését, önbizalmát. A táborban készített műveket tematikusan állítottuk össze, melyek otthon a különböző velünk tanult tanulástechnikákra fogják emlékeztetni résztvevőinket.

Drums Icon

Zene

Különböző statisztikai felmérések, és vizsgálatok bizonyítják, hogy a zene nem csak a szép érzékünket, figyelmünket, emlékezetünket fejleszti. Olyan módon segíti a mozgást, beszédfejlődést, ami kihat az érzelmi, és értelmi fejlődésre is. A jelenlévő zenészeinkkel Istent dicsőítő dalokon keresztül fogunk mozgásos, játékos énekeket énekelni. Igény szerint, felmérés után hanganalízist, hangdifferenciálást is végzünk.

Playball Icon

Mozgás

A tábor fiatalabb résztvevőinek fejlesztő mozgáskoordinációs, játékos foglalkozásokat is fogunk tartani, melyben a figyelmüket, téri tájékozódásukat, nagymozgásaikat, mozgás-beszéd-ritmus egységét fogjuk komplex módon fejleszteni. A tábor folyamán napi több órán keresztül lesz lehetőségük a gyermekeknek focira, amerikai focira, kosárlabdázásra, futásra, ügyességi játékokra, ping-pong labdázásra.

ABC Cubes

Nyelvtudás

Jelenlegi táborunkban a magyar nyelv tökéletesítésén kívül lehetőségük lesz a gyerekeknek német, és angol nyelven szaktanároktól kezdő,-és haladó szinten tanulni naponta többször. 

Abacus Icon

Matematika

A gyermekek tudásszintfelmérése után egyéni fejlesztést, logikai fejlesztést fogunk végezni. Kisebb gyermekeknek, és iskolába készülőknek előkészítő foglalkozásokat tartunk.

Bicycle Icon

Játék

Egész nap játszunk. Programunk egy játékterápiás, coaching szemléletű módszeren alapul, ahol különböző, részben saját fejlesztésű kreatív fejlesztő játékokkal fogunk dolgozni. Fontosnak tartjuk a mozgás-beszéd-értelmi fejlesztésen kívül a gyermekek érzelmi fejlődését, reális önismeretét, és pozitív világképét. Segítünk a kudarcélményeket sikerélménnyé alakítani. Játékaink közben nem azt fogja megtudni a gyermek, hogy mit nem tud, hanem azt, amit már tud, amire építhet, amiben megerősödhet.